e-chehol.com.ua
098-700-00-08073-00-22-800095-944-88-11 Пн—Пт 9:00—18:00, Сб 10:00—15:00
Кошик 0 0 грн.

Відправимо
швидко!

Оплата при
отриманні!


Знижкі!

Політика конфіденційності

Угода користувача

Я згоден(а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі не заперечую про передачу даної інформації третім особам, під якими розумію: оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту https://e-chehol.com.ua, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: admin@e-chehol.com.ua.

Чому ми обробляємо персональні дані

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для досягнення наступних цілей.

Отримання замовлення.

Ми можемо використовувати Ваші особисті/персональні дані для отримання, обробки ті відправлення замовлення, яке Ви зробили.

Для обробки Ваших запитів.

Інших цілей, які можуть існувати або виникнути для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси та потреби споживача.

Інформування Вас.

Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про:

  • затримку відправки товару;
  • неможливість відправки товару;
  • інші подібні повідомлення, що стосуються Вашого замовлення.

Одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Інформація яка збирається і обробляється нашими магазином

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію яка необхідна для виконання вашого замовлення, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача - на приклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Усі ці дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання:

  • реєстрація на нашому сайті;
  • вказуючи ім'я, номер телефону та електронну адресу у чаті;
  • прізвище/ім'я, номер телефону, електронна адреса та інша інформація вказана у полі "Коментар" при оформленні замовлення на сайті
  • інші шляхи надання особистої інформації.

Ми не вимагаємо реєстрації або надання вищевказаної інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товару/товарів або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов'язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Якщо Ви бажаєте відкликати згоду на використання Вашої особистої інформації, проінформуйте нас про це, надіславши повідомлення електронною поштою за адресою: admin@e-chehol.com.ua. Тема листа "Згода на використання особистої інформації".

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до поштових та кур'єрських компаній для виконання функцій яки не надає наша компанія - виконання доставки замовлень. Ці компанії отримують певну особисту інформацію, яка необхідна для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку і захист персональних даних.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Cookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт https://e-chehol.com.ua безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів відвідувачів веб-сайту.

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, що Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту https://e-chehol.com.ua, і ми радимо Вам не вимикати їх.

Оновлення та зміни в Політиці конфіденційності

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Кожен раз коли ви робите замовлення, ви погоджуєтесь з новими, актуальними умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

Essential SSL